• 0727396805; 0740868084
  • office@impactsanatate.ro

Despre Noi

Despre noi

image

IMPACT SĂNĂTATE SRL prestează servicii de elaborare a impactului asupra sănătății populației și ajută la obținerea avizului de construire/funcționare a unui obiectiv de investiție. Dr. Chirilă Ioan are o experiență de peste 15 ani în domeniu, în cadrul Institutului National de Sănătate Publică – CRSP Iași, a elaborat peste 2000 de studii EIS și oferă consultanță beneficiarilor. SC Impact Sanatate SRL a beneficiat de sprijinul financiar oferit prin Programul România Start-Up Plus

Care sunt domeniile de activitate pentru care elaborăm studii ?

Domeniile de activitate sunt variate de la zone de locuințe individuale sau colective, gospodării, unități sanitare și de învățământ, unități comerciale sau de prestări servicii (magazine, alimentație publică, spălătorie sau service auto, ateliere, etc.) până la ferme, abatoare, depozite de cereale, stații de epurare a apelor uzate, depozite deșeuri, incineratoare, depozite de combustibili, parcuri eoliene etc., conform legislației actuale .

De ce sa ne alegi?

15 ani de experiență

Specialiștii noștri au o experiență de peste 15 ani în domeniul EIS, la nivel local, regional și național – peste 2000 studii elaborate pentru diverse obiective. (Dr. Chirilă Ioan )

Calitate

Datorită serviciilor de calitate prestate, avem relații foarte bune cu toate autoritățile de sănătate publică, contribuind indirect la soluționarea legală, rapidă și eficientă a solicitărilor.

Profesionalism

Propunem măsurile potrivite în scopul conformării cu legislația sanitară. Astfel, clientul este asigurat că va adopta cele mai eficiente măsuri din punct de vedere tehnic și economic.

Comunicare

Tratăm fiecare solicitare cu bunăvoință și găsim căile potrivite pentru o comunicare eficientă pe tot parcursul derulării studiului.

Eficiență

Oferim servicii de calitate in timp optim și la un tarif avantajos.